Header Ads

header ad

Pomognimo bratskom austrijskom narodu, …





… dignimo hrvatske branitelje, oslobodimo i obranimo Austriju od čega ono, ah da, od jugo-komunističke velikosrpske agresije.

Ako smo znali uništiti Hrvatsku, znat ćemo, u ime Krista, protiv komunista i Austriju.

Austrijancima su očito dojadili i od lani podosta sterilizirani ustaški derneci, pardon komemoracije na Lojbaškom polju kod Bleiburga, pa su krenuli malo žešće u smjeru da se „najmasovnije neonacističko okupljanje“ u poslijeratnoj Evropi popuno zabrani, pa i bilo kakve komemoracije bilo komu na tom mjestu.

Na tom tragu je i izglasavanje rezolucije, istinabog neobavezujuće, u Austrijskom parlamentu, kojom se od vlade traži da se ubuduće zabrani svaka komemoracija u Bleiburgu.

Tom zasad, kako rekoh neobavezujućom rezolucijom, koja je poslana parlamentarnom Odboru za unutrašnje poslove, se Federalnog ministra unutarnjih poslova Karla Nehammera poziva da „razmotri sve mogućnosti i pravne mjere na državnoj, bilateralnoj i europskoj razini kako bi se 2021. i u sljedećim godinama spriječila ultranacionalistička-fašistička komemoracija u Bleiburgu/Pliberku, na austrijskom teritoriju, a uzimajući u obzir odredbe Povelje Europske unije o temeljnim pravima, Europske konvencije o ljudskim pravima i ostale ustavne odredbe".

Za Rezoluciju su se izjasnile sve austrijske parlamentarne stranke, osim desničarsko-populističke Slobodarska stranka (FPÖ), koja je jedina bila protiv.

Ma tko ih šiša, reći će naši „blajburgeri“, nek' kod sebe zabranjuju; ups, pa to je kod njih ... ma nek' si onda mami zabranjuju!

Nama Hrvatima svi sve zabranjuju samo zato što smo Hrvati, sad bi nam i nacizam zabranili, kao da mi nismo ratovali u ime i na strani Trećeg Reicha čak i 7 dana duže od nacista.

Sve je to zato što smo se drznuli i pod vodstvom gorostasnog velikomučenika Franje Tuđmana kroz provedbu fašističke kontrarevolucije srušiti njihovu Jugoslaviju; ups, pa bila je naša ... i srušiti, uništiti i razoriti i svoju vlastitu državu.

Nek' se srame kod njih rođenog velikog Adolfa, koji se valjda od nelagode i u grobu okreće!

Šteta što danas nema nikoga poput bana Jelačića da digne hrvatske branitelje, pardon domobrane, povede ih i uvede reda u taj komunistički pakao od Austrije.

Neka jurnu na Austriju i pokažu tim Hitlera nedostojni Austrijancima da Hrvati imaju pravo biti "muljevito dno Evrope", jer to svojim "viteštvom" i zaslužuju.

Uostalom „blajburgeri“ predvođeni dičnim hrvatskim muževima Božom Vukušićem i Vicom Vukojevićem su uvijek bili dovoljno „domoljubni „ i u svojem „domoljublju“ maštoviti, naći će oni izlaz i u slučaju ako se zli Austrijanci drznu zabraniti svako okupljanje kod Bleiburga.

Možda se mogu sa svojim slovenskim istomišljenikom, Janezom Janšom, dogovoriti da se „komemoracija“ pokojnoj NDH održi na nekom od kultnih mjesta u Sloveniji poput Kočevskog roga, kod Hude jame ili Teznom kod Maribora … mogli bi im se tamo pridružiti obožavatelji slovenskog domobranstva i Rupnikove „Bele garde“, a pozvati bar još i ljubitelje crnogorskih četnika, ako već ne i one druge … bilo bi to onda okupljanje pod nazivom „jugoslavenski kvislinzi na okup“ …

A onda opet, nije Slovencima ni za vjerovati, moglo bi se komemorirati i doma, recimo na Macelju ili kod Jazovke, samo nijedno od tih mjesta nema onu blajburšku karizmu, onaj posebni štih stratišta na kojem nitko nije ubijen.

„Blajburgeri“, na potezu ste, sve uz škrgut zuba i proklinjući Austriju!



Nema komentara

Pokreće Blogger.